Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tietosuojaseloste

1. Kuvaus tietosuojaselosteesta

Tällä tietosuojaselosteella toteutetaan Kuljetusliike Kinnunen Oy:n (jäljempänä ”Kuljetusliike Kinnunen”) EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”) 2016/679 mukainen läpinäkyvä informointi rekisteröidyille 13 ja 14 artiklan mukaisista tiedoista ja 15–22 artiklojen mukaisistarekisteröidyn oikeuksista tiiviisti esitetyssä, läpinäkyvässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Yksityisyyden suojaaminen on erittäin tärkeää Kuljetusliike Kinnuselle - haluamme säilyttää henkilötietosi tietoturvallisesti. Tällä sivulla löydät tietoja siitä, kuinka keräämme ja käsittelemmehenkilötietojasi.

Kuljetusliike Kinnusella henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojailmoituksen ja sovellettavan lainsäädännön, kuten yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") ja kansallisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

 

2. Rekisteröidyn oikeudet

Voit milloin tahansa käyttää seuraavia henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksia:

2.1 Rekisteröidyn oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihin.

Tämä sisältää mm. oikeuden saada tieto siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja, mitä henkilötietoja käsitellään ja mitä varten tietoja käsitellään. Sinulla on myös oikeus pyytää, että virheellisiä tai puutteellisia henkilötietoja korjataan.

2.2 Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointia varten tai kun käsittely perustuu rekisterinpitäjän oikeutettuun etuun, esimerkiksi asiakassuhteeseen. 

2.3 Oikeus tietojen poistamiseen

Voit myös pyytää henkilötietojesi poistamista, kun jokin seuraavista ehdoista täyttyy:

 henkilötietojasi ei enää tarvita tarkoituksiin, joihin ne on kerätty, 
 henkilötietojesi käyttö perustuu antamaasi suostumukseen ja haluat peruuttaa antamasi suostumus
 käsittely on lainvastaista tai 
 henkilötiedot on poistettava rekisterinpitäjään sovellettavan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi

Huomaa että jossain tilanteissa lakisääteiset velvoitteet voivat estää meitä luovuttamasta tai poistamasta henkilötietojasi tai muutoin estää sinua käyttämästä oikeuksiasi.

Jos sinulla on valituksia siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi tai haluat lisätietoja, ota meihinyhteyttä milloin tahansa. Meillä on myös laillinen velvollisuus varmistaa, että tietojasi pidetään ajan tasalla. Kehotamme sinua avustamaan meitä noudattamaan tätä velvoitetta varmistamalla, että ilmoitat meille mahdollisista muutoksista ottamalla meihin yhteyttä. Yhteydenotot on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen hanna.kinnunen@kuljetuskinnunen.fi.  Rekisteröidyn on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä.

Jos haluat tehdä kansallisen valvontaviranomaisen valituksen henkilötietojesi käsittelystä, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen (Suomessa tietosuojavaltuutettu www.tietosuoja.fi).

 

3. Mitä henkilötietoja kerätään ja mihin tarkoitukseen?

Kuljetusliike Kinnunen Oy kerää henkilötietoja seuraavien kanavien kautta ja seuraaviin tarkoituksiin:

 Asiakassuhteiden hoitaminen: Kuljetusliike Kinnunen Oy käsittelee henkilötietoja yleisesti asiakkuuden hoitoon liittyviin tarkoituksiin. Henkilötiedot kerätään suoraan asiakasyritysten edustajilta.

Käsittelyn oikeusperusteena on tietosuoja-asetuksen 6 artiklan b-kohdan mukainen sopimustai f-kohdan mukainen rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettu etu, esimerkiksi asiakassuhde. Asiakasrekisteri sisältää seuraavia henkilötietoja: asiakasyritysten edustajien nimet, tavanomaiset yhteystiedot sekä laskutusta varten tarvittavat tiedot.

 Evästeet: Eväste on tekstitiedosto, jonka www.kuljetuskinnunen.fi -sivuston palvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle tai mobiililaitteen muistiin. Evästeitä käytetään nopeuttamaan ja helpottamaan sivuston käyttöä ja parantamaan asiointikokemusta.Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy oletusasetuksilla evästeet. Selaimen asetuksista käyttäjä voi halutessaan estää evästeiden käytön tai poistaa evästeet selaimesta palvelun käytön päätyttyä. Ohjeita selaimen asetuksista löytyy selaimen valmistajalta.

 

4. Miten tietoja käsitellään?

Kuljetusliike Kinnunen Oy käsittelee henkilötietoja yksinomaan siinä tarkoituksessa, jota varten ne on kerätty ja edellä kuvattu. Henkilötietoja ei käsitellä enempää kuin on tarpeen tietyn tarkoituksen kannalta. 

Henkilötietojen säilyttämisessä noudatamme lakisääteisiä säilytysaikoja, esimerkiksi kirjanpitolaista johtuvia.

Kuljetusliike Kinnunen Oy on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joilla henkilötiedot suojataan asiattomilta pääsyiltä. Paperisia dokumentteja säilytetään hyvässä järjestyksessä lukollisissa tiloissa ja toimistojemme tietokoneet ja palvelimet on suojattu asianmukaisesti. Meillä on myös sisäiset toimintatavat henkilötietojen turvalliselle käsittelylle.

 

5. Onko tietoja siirretty tai luovutettu kolmansille osapuolille?

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä sovellettavan lainsäädännön mukaan tai tarpeellista oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Kuljetusliike Kinnunen Oy:n käyttämillä palveluntarjoajilla voi olla pääsy Kuljetusliike Kinnunen Oy:n hallinnoimiin henkilötietovarantoihin, jotta nämä yritykset voivat suorittaa Kuljetusliike Kinnunen Oy:n pyytämiä palveluita. Nämä yritykset ovat velvollisia noudattamaan Kuljetusliike Kinnunen Oy:n kanssa solmittuja tietojenkäsittelysopimuksia ja niiden on toteutettava tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi.

 

6. Missä tietosi käsitellään?

Ensisijaisesti henkilötietoja käsitellään EU/ETA-palvelimissa, eikä viedä EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

 

7. Ota meihin yhteyttä

Kuljetusliike Kinnunen Oy on henkilötietojen rekisterinpitäjä edellä kuvatuissa tarkoituksissa. 

Kuljetusliike Kinnunen Oy, 

Y-tunnus: 0685247-4

Poikkimaantie 16, 90401 Oulu, 

puh. 040 583 2243

Hanna Kinnunen

hanna.kinnunen@kuljetuskinnunen.fi